Heima (hai'ma)

 

Oldnordisk betydning: Hjem eller verden.

 

 

Bibelsk betydning: At 'svøbe' eller indhylle kroppen i noget.

 

 

 

 

 

 

 

Hos Heima har vi en passion for ærlige produkter, der indeholder det bedste forskningen og naturen omkring os, kan tilbyde, Vi importerer hudpleje- og livsstilsprodukter hjem fra den anden ende af verden, der i en hverdag med stress og jag kan få tiden til at stå stille et øjeblik. Heima er stiftet af Anne-Sofie Seiberg.

 

"Jeg har en videregående uddannelse indenfor kommunikation og markedsføring, men fik virkelig øjnene op for hvor spændende skønhedsbranchen er, da jeg arbejdede som Butikschef i Matas og som Brand Manager hos Vera Søgaard Cosmetics, hvor jeg arbejdede med professionelle kosmetologer og behandlere i hele Danmark.

Jeg har været i branchen i over 7 år, og har arbejdet med Kalahari Lifestyle siden lanceringen i Danmark i 2010. Jeg føler mig hver dag utrolig priviligeret over at beskæftige mig med nogle produkter jeg kan stå 100% inde for - og synes det er fantastisk at se, hvordan planteingredienser kan skabe så flotte resultater i huden. Jeg har altid været dybt fascineret af planter og urters effekt i kroppen, og kan i timevis fordybe mig i forskningsresultater om ingredienser i hudpleje - og nyder at lære fra mig til mine kunder.

 

Det er mit mål med Heima at tilbyde produkter, der kan tilføre de små øjeblikke i livet lidt ekstra luksus. At forvandle hverdagens rutiner til små oaser af forkælelse med produkter, der er gode for dig og din hud. At hjælpe dig lidt på vej til at være  mere til stede i nuet."

 

 

Velkommen Heima.