Vi offentliggør løbende presseomtale af Kalahari Lifestyle her på siden og på vores facebook side: Kalahari Lifestyle Danmark.

  • Wix Facebook page

Hendes Verden

April

Hydralite Moisturiser

"Hydralite Moisturiser fra Kalahari er en fjerlet fugtcreme til sart, fedtet og problematisk hud. Cremen indeholder ingredienser høstet i Kalahari; bl.a. shea butter der virker reparerende på ar og ultralet abyssinian olie, der beskytter huden uden at tilstoppe porerne."

Ibbyheart.com

Marts

Kalahari Lifestyle Toning Lotion på spray

"Selvom mine øjne er brugte. Trætte. I kampen på vej mod det gode Så er min hud så fin, glad og fugtet. Jeg er vild med såvel duft og effekt. Den sørger for at vedligeholde fugten i min hud, og den holder fugten fra serum og cremer i skak. Primære ingredienser er melonfrøolie, Kigelia, hamamelis (sammentrækkende effekt) og rød rooibush tea. I love it.

Jeg bruger den efter rens (på en vatronel), inden serum og sprayer den ovenpå makeup. Jeg bruger den også i løbet af dagen, især lige nu, hvor min hud nemt bliver trist og træt grundet medicin. Den har en let eksfolierende effekt, så den er ikke til brug omkring øjene.

Jeg giver den min varmeste anbefaling hermed, især til hud der har brug for ekstra care og ekstra nursing."

 

 

http://www.ibbyheart.com/kalahari-lifestyle-toning-lotion-paa-spray/

Familie Journalen

Marts

Nyt fra ørkenen
"To herlige forårsnyheder fra Kalahari, baseret på naturlige, virkningsfulde ingredienser fra det afrikanske kontinent: Phyto Firming Mask (60 ml, 195 kr) er en natmaske med planteaktive ingredienser, der opstrammer huden på hals, decolleté og buste. Den mindsker tillige farveforskelle og synligheden af leverpletter. Hydralite Moisturiser (60 ml, 235 kr) er en fjerlet fugtcreme, baseret på sheasmør og abyssinsk olie, der tilfører masser af fugt og virker matterende. Velegnet til både sart ud og uren hud."

Kosmetik

Februar

En lille en til halsen?

"Phyto Firming Mask er en leave-on natmaske med phyto-aktive ingredienser, der opstrammer huden på hals, decolleté og buste. Blandingen af afrikanske ingredienser fra Kalahari, som bl.a. Kigelia Africana ekstrakt, fugter, blødgør opstrammer og styrker huden."

Ibbyheart.com

Februar

Kalahari Lifestyle fra Sydafrika

Læs Heidi's indtryk af de nyeste produkter fra Kalahari Lifestyle: Phyto Firming Neck Mask, Phyto Hand Mask og Hydralite Moisturiser.

 

 

http://www.ibbyheart.com/kalahari-lifestyle-fra-sydafrika/

Go Beauty

Januar

 

Sundhedste

"Nyd en sjælden smag af den økologiske Khoi Red Bush Te fra Kalahari. En skønhedste der fremmer sundheden indefra, da den består af rooibos blade, der er rige på antioxidanter og har mange fordele for kroppen og huden. Teen kan bruges til mere end bare at drikke. Den kan også anvendes ved forskellige hudtilstande, da den beroliger inflammation og kløe. Påfør teen direkte på huden ved eksem, acne og psoriasis eller anvend som kolde kompresser over hævede øjenomgivelser."

Esthetique

Januar

Phyto Body Serum & Body SPF 20

 

"Avanceret anti-age kropsprodukt med Oxidoreductase Enzymer. Kalahari Lifestyle's nye Phyto Body Serum er planteeffektivitet i luksusklasse, der reducerer ældningstegn og slap hud over hele kroppen. Mindsker cellulite og lysner gradvist uensartet hudtone.

Mongongo Body Sun Protection er en let, duftfri solbeskyttelse til hele kroppen med plante-aktivt solfilter! Formelen indeholder den unikke Mongongo Olie fra Afrika, Marula Olie og Kigelia Africana Ekstrakt der beskytter din hud og tilfører masser af fugt, mens du opholder dig i solen. "

Beautyblog.dk

Januar 2015

En god smag i munden

 

Læs Lise Grosman's virkelig interessante indlæg om de mange fordele ved Rooibos Te. Lise nævner desuden den nye Phyto Correct Serum fra Kalahari og de populære Soothing Lip Treatments.

 

http://beautyblog.dk/en-god-smag-munden/

 

 

The Impressionista

Januar 2015

New In/Kalahari

 

"Ovenstående tre Kalahari produkter blev præsenteret ved det fineste presseevent på Ni’Mat Spa i går; en let dagcreme, en anti-age creme til décolleté og en fugtgivende håndmaske. Jeg glæder mig til at teste produkterne og håber især at sidstnævnte, kan trylle et par babybløde hænder frem. Udover sydafrikanske Kalaharis’ unikke historie blev vi også introduceret til nogle af de velgørenhedsprojekter de står bag, for at støtte de indfødte i Kalahari."

http://theimpressionista.com/2015/01/new-in-kalahari/

Ibbyheart.com

Januar 2015

Kalahari og Ni'mat

 

Læs Heidi's varme indlæg om et møde med Kalahari hos Ni'mat Spa en kold, grå vinterdag.

 

http://www.ibbyheart.com/kalahari-nimat-og-blop/

The Impressionista

December 2014

Christina fra The Impressionista har investeret i ny Makeup Organizer - hvor den nye Phyto Body Serum fra Kalahari pynter smukt!

 

http://theimpressionista.com/2014/12/makeup-organizer/

DOFK, fagblad for frisører og kosmetikere

December 2014

Omtale af Kalahari's limited edition Jukesæt, ny Marula Face Oil og ny Phyto Firming Neck Mask.

Bruunbybruun.dk

December 2014

Limited Edition Julesæt

 

"Jeg har før udtrykt min begejstring for Kalahari Lifestyle Products, og du kan læse om dem, hvis du vil vide baggrundshistorien  LIGE HER (den er fascinerende fantastisk!).  Deres skønne produkter vil ingen ende tage, og denne gang har jeg kastet mig over Phyto Body Wash, Phyto Body Serum, Vegetable Soap samt Buchu Kisses Lipcare fra dem – også kaldet “Den Smukkeste Julegave” i deres sortiment."

 

http://www.bruunbybruun.dk/2014/12/afrikansk-natur-paa-flaske-moed-kalahari.html

Esthetique

December 2014

Marula Face Oil

Det høje indhold af Marula Olie beskytter sarte kinder mod miljøskader, vind og vejr - og har et så højt niveau af antioxidanter, at produktet virker foryngende på celleniveau.

Woman

December 2014

Kys kulden farvel
Læbepomade er uundværligt i skønhedslageret, især i den kolde tid. Soothing Lips Wild Honey fra Kalahari er baseret på duftende bivoks, som sikrer fugtede læber lige til foråret.

Familie Journalen

Oktober 2014

Familie Journalen omtaler Carina Franck, kvinden bag Kalahari Lifestyle:
"Kalahari-serien er udviklet af sydafrikanske Carina Franck, som fra barnsben har set indfødte Kalahari-ørkenfolk bruge lokale planter og urter til bl.a. hudpleje. Carina udforsker fortsat ørkenens planterigdomme, og deres ekstremt fugtgivende, nærende og genopbyggende egenskaber anvendes i dejlige hudplejeprodukter som bl.a denne dagcreme og øjencreme til 225,- og 99,-"

Go Beauty

Oktober 2014

Kalahari's Nourishing Face & Neck Mask er blandt Go' Beauty redaktionens favoritter i denne måned.
"Giver øjeblikkeligt en følelse af velvære i huden. Masken er baseret på fugtgivende og nærende planteingredienser fra Kalahari Ørkenen og genopliver en trist, tør hud.
TIP: Bland et par dråber af din serum i masken - og vupti! Nu har du en fugtmaske med samme egenskaber som din serum!"

Go Beauty

Oktober 2014

Helsides annonce med udtalelse fra Danielle Nissen:

“Allerede et par dage efter jeg gik i gang med
Kalahari produkterne kunne jeg se, at min hud
ændrede sig positivt. Mine ar var ikke lige så røde
og huden faldt helt til ro. Jeg plejer generelt bare
at have kløe, irritation og let til rødme, men det
har jeg slet ikke mere. Det har jeg før prøvet, at
andre produkter også har kunnet, men så har de
ikke været i stand til at holde urenhederne væk.
Min hud er meget pænere end den har været i
lang tid! Jeg er fan.”

DOFK, Fagblad for frisører og kosmetikere

September 2014

Omtale af den nye Hydralite Moisturiser og Phyto Hansk Mask fra Kalahari Lifestyle

Elle

September 2014

"Carina Franck voksede op på en farm i Kalahari Ørkenen og har dedikeret sit liv til at videreformidle noget af al den rigdom, området besidder, fx gennem sin produktserie Kalahari. Produkterne indeholder ingredienser fra ørkenen, og så er filosofien bag bare rigtig fin: Køber du dem, er du med til at sende børn i Kalahari i skole og så får de nogle af de reneste produkter i 100 % genanvendeligt materiale. Der er så meget god karma over dette projekt!"

Femina

September 2014

Naturligt Indspark

Lad de naturlige produkter forkæle kroppen med mild og nærende pleje nu, hvor den mørke tid sætter ind.

DOFK, Fagblad for frisører og kosmetikere

August 2014

Omtale af Kalahari's Shampoo, Balsam og Aromatic Diffuser i ny Desert Rose duft.

Bruunbybruun.dk

August 2014

 

Linda Bruun blogger om Soothing Lips: 

"Jeg har før blogget om fantastiske Kalahari, og nu er de på banen med en ny, lækker læbepleje med og uden farve! Soothing Lip Collection er rig på essentielle fedtsyrer og vitaminer, så tørre læber genvinder fugten  og får næring hele dagen – hvilket er vigtigt her i det ustadige danske vejr."

 

http://www.bruunbybruun.dk/2014/08/konkurrence-soothing-lips-fra-kalahari.html

ibbyheart.com

August 2014

 

Ibbyheart udlodder et Soothing Lips Sæt til en heldig vinder på facebook:
"Smukke, velplejede kyssebare og kysseklare læber fra det sydafrikanske brand Kalahari. Det er Fairtrade og fantastisk."
 

Beautyblog.dk

August 2014

 

Just Bitten Lips

"DENNE HER er jeg absolut afhængig af. Jeg fik min første Soothing Lips Sunset, da jeg mødte den fantastisk kvinde bag Kalahari, Carina Franck, for omkring et år siden, og siden da har der ligget en Sunset i min bukselomme, fordi den også er den bedste læbepleje med ricinus olie, candelila voks, solsikkeolie samt bivoks."

EXPRESSEN, Sverige

Juli 2014

 

Essential Body Oil er bedømt BEDST I TEST som eneste produkt med 5 stjerner i Sveriges største avis.

Gurli K

Juli 2014

 

Når uheldet er ude

Henriette Engsig blogger om UV-stråler, solskoldning - og anbefaler Kalahari's SPF 40 og Nourishing Face & Neck Mask.

 

http://gurlik.wordpress.com/2014/07/26/nar-uheldet-er-ude/

IN

Juli 2014

 

Månedens Køb

Denne skønne anti-age rensemælk med afrikanske ingredienser som blandt andet antioxidanten rooibos, fugtende Kalahari melonfrøolie og jojobaolie er ren selvforkælelse. Huden føles ren og helt blød efter afrensningen. Uhm!

Gurli K

Juli 2014

 

Upcycling! er det en bjergetape i tour de france?

Henriette Engsig blogger om Kalahari - og om upcycling. Læs hvordan du kan bruge Kalahari's smukke emballager til kreative opbevaringsløsninger.

 

http://gurlik.wordpress.com/2014/07/17/upcycling-er-det-en-bjergetape-i-tour-de-france/

 

Ibbyheart.com

Juli 2014

 

Hvis du Googler duftpinde, finder du - mig

Læs det underholdende indlæg om hvordan Kalahari's nye Desert Rose Diffuser har spredt en stemning af "sommer, ferie i Syden og sex..." i hele 66 dage!

 

http://www.ibbyheart.com/beauty/category/kalahari

Fagbladet dofk

Juli 2014

 

Omtale af vore Kalahari Workshops i København & Århus, helsides Makeup Summer Look fra Kalahari Lifestyle og omtale af produktnyt fra Kalahari.

 

http://issuu.com/reprohuset/docs/dofk_-_6_7?e=11967379/8471874

 

Se vores Kalahari Makeup Tutorials her: 

https://www.youtube.com/watch?v=Xix6cCCNMuE

 

https://www.youtube.com/watch?v=py8J8Mg0D4M

 


 

Go Beauty

Juni 2014

 

Nattepleje

Giv din hud lidt ekstra pleje om natten med en plejende ansigtsserum, der giver huden masser af fugt og næring. Perfekt efter en dag i solen.

Go Beauty

Juni 2014

Annonce for Kalahari's Desert Glow Exfoliation og omtale af Kalahari's Intensive Night Repair Serum.

Beautyblog.dk

Maj 2014

Ideer - TE hygge

Lise Grosmann omtaler den nye Aromatic Diffuser i duften Desert Rose.

 

http://beautyblog.dk/ideer-te-hygge/

Beautyblog.dk

Maj 2014

Lise Grosmann omtaler Kalahari serien - og udlodder 4 stk. Body Oil til 4 heldige vindere.

 

http://beautyblog.dk/varmt-mode/

Alt for Damerne

April 2014

Opstrammende serum med Kigelia Africana Ekstrakt, ideelt til den modne hud. Instant Lifting Serum, Kalahari, 198 kr.

Bruunbybruun.dk

April 2014

Linda Bruun udlodder den nye Aromatic Diffuser med Desert Rose duft til en heldig vinder.

 

http://www.bruunbybruun.dk/2014/04/kalahari-lifestyle-give-away.html

Bruunbybruun.dk

April 2014

Kender du Kalahari Lifestyle?

Linda Bruun omtaler historien bag Kalahari Lifestyle, den unikke filosofi og kvinden bag serien, Carina Franck.

 

http://www.bruunbybruun.dk/page/4

Femina

April 2014

De afrikanske skønhedsprodukter med virkningsfulde olier er ved at få et godt tag i os danskere. Kalahari Nourishing Face and Neck Mask, 195 kr.

Esthetique

Februar 2014

Etiopisk Limukaffe med Marula Ekstrakt giver en smag af nødder og kakao. Kaffen brygges i almindelig kaffemaskine, men den unikke smag kommer bedst frem i stempelkande. Overskuddet går, som også overskuddet fra andre Kalahari produkter, til sociale projekter bland Khoi San folket, det oprindelige folk i Kalahari Ørkenen. 

Esthetique

Februar 2014

Produktet har en let og lækker konsistens og er beriget med de skønneste afrikanske antioxidanter. Kigelia, Marula og Mongongo Ekstrakter. Din hud tilføres derfor vital beskyttelse, både mod skadelige UV-stråler, tørhed og ældningstegn. Produktet indeholder ikke duft.

Isabellas

Februar 2014

Planter, rødder og knolde der kan overleve i Kalahari Ørkenen, er rige på næringsstoffer, vi kan få glæde af i vores del af verden. Planterne er nemlig ekstremt gode til at holde på den fugt, de får tilført - en evne vores tørre vinterhud også kan have brug for. Prøv fx Kalahari Essential Daily Moisturiser, 60 ml, 225 kr. og Kalahari Nourishing Face and Neck Mask, 60 ml. 188 kr. der begge kommer i emballage der er 100% biologisk nedbrydelig.

Beautyblog.dk

Januar 2014

Tribal Beauty betyder også hudpleje med ingredienser fra det ufattelige naturrige kontinent. Især Sydafrika er i fokus som i serien Kalahari, der lancerer ny Essential Daily Moisturiser med bl.a. Kalahari Melonfrø Olie, rige på essentielle fedtsyrer, Red Bush Ekstrakt, rig på antioxidanter og hudopgraderende zink (225 kr). Evening Moisturiser er desuden tilsat cellefornyende Vitamin A (235 kr) og Enzyme Face Mask henter enzymer fra græskar (182 kr). der er nye rejsestørrelser i kropsserien - og så til at booste den indre energi: Kalahari Ground Coffee med Marulafrugt Ekstrakt (75 kr).

Please reload